Sport 2015. augusztus 5. 14:55

Kiskunfélegyházi íjászsikerek Tiszaföldváron és Jászberényben

Képgaléria
Kiskunfélegyházi íjászsikerek Tiszaföldváron és Jászberényben
Sikeresen szerepeltek a Fénypárducok és a Félegyházi Íjászok július utolsó hétvégéjén. Tiszaföldváron a 7. Aranyhegyi Íjásztalálkozón 3 fővel vettek részt a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai. A nagy hőség ellenére szép számban gyűltek össze a versenyzők, akikről a szervezők hideg ásványvízzel, jeges csokoládéval gondoskodtak.

Eredmények:

A Fénypárducok közül legfényesebb érmet ezúttal Vasné Köteles Anita vihette haza, aki a felnőtt nők között első lett. Ugyanebben a kategóriában Vas Bianka a 4. helyet szerezte meg. A vadászreflexes felnőtt férfiak között Vas Tibor 7 ponttal csúszott le az első helyről, így ezüstérmesként zárt.

A Félegyházi Íjászegyesület ugyanezen a versenyen 4 fővel vett részt. A mini fiúk között Tóth Dániel második, a felnőtt férfiak között ifj. Drozdik Károly tizenötödik, Szalinka Norbert a huszadik lett. A szenior férfiak között Drozdik Károly ötödik helyet szerzett.

Augusztus első hétvégéjén Jászberényben a Kürt Íjászai szervezésében került sor a I. Kürt Emlékezete Hagyományőrző Íjász Találkozóra. A 20 célos versenyen több mint 130 résztvevő indult az ország minden tájáról. A Fénypárducok 4 fővel neveztek. Az ifi fiúk között Formanek Zalán ötödik lett. Vas Bianka és Vasné Köteles Anita azonos pontszámot lőtt versenyen. A több tízes találattal Bianka a felnőtt nők között harmadik lett. Anita a negyedik helyen végzett. Vas Tibor versenyen kívül indult, mivel vadászreflex íjjal lőtte végig a hagyományőrző versenyt. 82%-os teljesítménye a teljes felnőtt mezőny legjobbjának bizonyult.

Támogatók: Integrál Zrt., Móra Ferenc Gimnázium
 

Vas Tibor Fénypárducok




 

Kövessen minket a Facebookon is!