Program 2015. augusztus 6. 08:25

Gyermekfelvonulás, babakocsikkal

Gyermekfelvonulás, babakocsikkal
„Kecskemét a gyümölcs és a gyermekek városa” mottóval az 1934. évi Hírös napok egyik kiemelkedő eseménye volt a kisgyermekek felvonulása és megáldása. A szép hagyományt idén hatodik alkalommal eleveníti fel a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valamint a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ.


"Kecskemét a gyümölcs és a gyermekek városa” mottóval az 1934. évi Hírös napok egyik kiemelkedő eseménye volt a kisgyermekek felvonulása és megáldása. A szép hagyományt idén hatodik alkalommal eleveníti fel a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ. A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a díszes babakocsik menetét és a gyermekfelvonulást.

A felvonuláshoz szívesen vesznek a babakocsiból már kinőtt gyermekeket nevelő kecskeméti családok jelentkezését is. Ha van otthon kis fatalicska, taliga vagy játék babakocsi, azt se hagyják otthon!

A három-hat éves gyermekeknek - a készlet erejéig - az 1930-as évek divatját felelevenítő viseletet is biztosítanak. A ruhákat augusztus 7-én, pénteken 15 és 19 óra között lehet felpróbálni, elvinni.

Cím: 6000 Kecskemét, Reile Géza utca. 22., esélyteremtési iroda Telefonszám: +36 20 332 38 50, +36 20 332 87 11.

Minden érdeklődő, a menethez csatlakozó családot szeretettel várnak augusztus 16-án, vasárnap, 16 óra 15 perckor a Kecskeméti Katona József Színház előtt. A zsűri a három legszebbnek ítélt babakocsit értékes ajándékokkal jutalmazza.



 

Kövessen minket a Facebookon is!