Helyi hírek 2015. augusztus 14. 07:30

„Szelíd motorosok” a Parkerdőben

Képgaléria
„Szelíd motorosok” a Parkerdőben
Igazi családi fesztivál volt a Parkerdőben az oldalkocsis motoros találkozó első napja csütörtökön. Gyermekek, anyukák, apukák és nagyszülők százai vették birtokba a tisztásokat, csodálták és kipróbálták a kétkerekű, pontosabban - az oldalkocsi okán - háromkerekű járgányokat, majd pedig az Alma együttessel közösen énekeltek, táncoltak, vetélkedtek. De ez csak a kezdet volt. Pénteken és szombaton folytatódik a buli. Gyermekmotoroztatás, jobbnál jobb koncertek várják a nagyérdeműt.

Az első vendég több mint ezer kilométert átszelve szerdán Németországból érkezett meg a félegyházi motoros találkozóra. A tábor ezt követően egyre bővült. Volt ki egyedül, mások a párjukkal jöttek, de olyan is akadt, aki a kedvenc négylábúját is magával hozta. A csütörtöki kezdéskor már motorok tucatjait csodálhatták a Parkerdőbe látogatók. Ráadásul a valóban „szelíd motorosok” készségesen egy-egy körre is elvitték a kíváncsiskodókat. A gyerekek természetesen előnyt élveztek.

A baráti találkozó, a koncertek mellett a motorosok szombaton arra is szánnak időt, hogy egy felvonulás keretében bemutatkozzanak a vendéglátó város közönségének. 14 órától az 5-ös úton vonulnak be a városközpontba, hogy végighajtva a főutcán, a sportcsarnoknál visszafordulva, hazatérjenek a Parkerdőbe.
 

s. r.


 

Kövessen minket a Facebookon is!