Sport 2015. augusztus 17. 11:55

Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.

Kilenc gólos mérkőzést nyert meg a KHTK II.
Mozgalmas, fordulatos, izgalmas találkozón szerezte meg a három pontot a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztály északi csoportjának nyitófordulójában. A félegyháziak Helvécián léptek pályára, ahol 5-4-re győzni tudtak. Az összecsapáson 4-2-re is vezetett a hazai csapat, de a KHTK II. Tóth István mesterhármasával fordított. A mérkőzést a hazaiak 10, míg a félegyháziak 9 emberrel fejezték be.

A szezonnyitó találkozón a Helvécia szerezte az első gólt, majd bő félóra alatt három gólos előnyre tett szert. (3-0)

A félidő hajrája ezt követően a félegyháziaknak sikerült jobban. Páli László Rudolf és Kiss István találatával 3-2-re felzárkóztak.

A második játékrészben sokáig nem változott az állás, a 65. percig kellett várni az újabb gólra, ekkor ismét a Helvécia talált be. (4-2)

Az első félidőhöz hasonlóan a KHTK II. most is felállít a padlóról, érkezett Tóth István, aki gyors két góllal egalizált, majd a 86. percben a győztes találatot is megszerezte. (4-5)

A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy három játékos is idő előtt hagyta el a pályát. A félegyháziak közül Fricska Miklós és Farkas Gábor kapott pirosat, míg a Helvéciából Lécz Dávid mehetett a lefújás előtt zuhanyozni.

 

 

Bács- Kiskun Megyei II. Észak 1. ford. 2015. 08. 16.

Helvéciai SE- Kiskunfélegyházi HTK II. (3-2) 4-5

Gólszerzők: 24. p. Boda Zoltán, 28. p. Gartner Walter, 31. p. Ronkó Zsolt, 65. p. Ronkó Zsolt ill. 37. p. Páli László Rudolf, 44. p. Kiss István, 67. p. Tóth István, 72. p. Tóth István, 86. p. Tóth István

Piros lap: 56. p. Lécz Dávid ill. 44. p. Fricska Miklós, 52. p. Farkas Gábor,

 

 

G. Z.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!