Helyi hírek 2015. augusztus 22. 13:45

Egyik keverék, másik fajtatiszta, de mind szép és kedves

Képgaléria
Egyik keverék, másik fajtatiszta, de mind szép és kedves
Kicsi, nagy, fajtatiszta és keverék kutyus. Közös jellemzőjük, hogy szépek, barátságosak, gazdájukkal együttműködőek. Ilyen kedvenceket mutattak be augusztus 20-án a jótékonysági kutyakiállításon, a Petőfi téren.

A kívülálló szemlélő biztos, hogy nem tudta tudta volna eldönteni, hogy melyik ebet tartja a legjátékosabbnak, legszebbnek, legokosabbnak, vagy leginkább együttműködőnek. Volt azonban egy szakértő zsűri, akinek dönteni kellet erről. Valószínű ők sem voltak könnyű helyzetben, amit az is jelez, hogy alig volt olyan kutyus (és gazdája), aki egy érem vagy kupa nélkül tért volna haza. Mindenesetre a borongós idő ellenére is sokan voltak kíváncsiak a négylábúak bemutatkozására, produkcióikat tapssal jutalmazva.

A segítő szándék sem maradt el – mondta el Papp Viktória főszervező. A jótékonysági rendezvény bevételét a kiskunfélegyházi mentőkutyák képzésére fordítják. Az emberkeresésben, vagy a katasztrófavédelemben jártas párosok kiképzéséhez szükséges eszközöket tudnak vásárolni a bevételből.

s. r.



 

Kövessen minket a Facebookon is!