Sport 2015. augusztus 22. 18:40

Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.

Képgaléria
Rangadót veszített a Kiskunfélegyházi HTK II.
A Pálmonostora csapatával találkozott augusztus 22-én hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 2. fordulójában. A két együttes az előző idényben nagy harcot vívott a harmadik helyért és most is izgalmas mérkőzés alakult ki. A felázott, mély talajú pályán a helyzeteit jobban kihasználó Pálmonostora szerezte meg a győzelmet (0-1). Az összecsapást a pálmonostoriak 10 emberrel fejezték be.

A megyei II. osztályú bajnokság nyitófordulójában győzelemmel kezdett a Kiskunfélegyházi HTK II., míg a Pálmonostora erejéből csupán egy 3-3-as döntetlenre futotta a szezonrajton.

A jó rajt bizakodásra adott okot a félegyháziaknál, akik kiegyenlített csatát vívtak a pálmonostoriakkal. A nehéz talajú pályán a vendégek jutottak előnyhöz a 37. percben Barta Mihály góljával. (0-1)

A publikum harcos, dinamikus játékot láthatott, a mezőnyben nagy harc alakult ki a labdáért.

A játék képében az 58. percben következett be fordulat, amikor is a gólszerző Barta Mihály sárgát érően szabálytalankodott. Az elkésett belépő után megkapta második lapját, majd a pirosat, így a KHTK II. emberelőnybe került.

A félegyháziak ezt követően fölényben játszottak, de a próbálkozásaik nagy részét a jól tömörülő vendég védelem hatástalanította.

Két ziccer ennek ellenére adódott a KHTK II. előtt, de a közeli lövéseket Mindák József, a pálmonostoriak kapusa nagy bravúrral hárította.

A kimaradt lehetőségek megbosszulták magukat, a Pálmonostora okos játékkal szerezte meg a három pontot. (0-1)

 

Bács- Kiskun Megyei II. Észak 2. ford. 2015. 08. 22.

Kiskunfélegyházi HTK II.- Pálmonostora SE (0-1) 0-1

Gólszerző: Barta Mihály 37. p.

Piros lap: Barta Mihály 58. p.

 

G. Z. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!