Helyi hírek 2015. augusztus 25. 15:30

GYIÖK-tábor Tiszaalpáron

Képgaléria
GYIÖK-tábor Tiszaalpáron
Augusztus 14-én és 15-én tartották az idei év GYIÖK-táborát Tiszaalpáron. A tagság közül többen nem tudtak elutazni a táborba más elfoglaltság miatt, a részt vevő fiatalok viszont tartalmas és jó hangulatú két napot töltöttek a településen.

Az első nap jó hangulatú csapatépítő játékokkal indult, majd miután megismerték egymást a különböző intézményeket képviselő fiatalok, tovább folytatódott a barátságok elmélyítése. Volt csónakázás, esti bográcsozás, no és persze szakmai munka is, amelynek során szó esett az éves tennivalókról is. A tervek közt szerepel például a szeptember végi Városi Diáknap, valamint az október 3-ai Állatok Világnapja rendezvény megszervezése a Petőfi téren.

A fiatalok az év utolsó két hónapjában jótékonysági adománygyűjtést szerveznek a város rászorulói javára. Februárra GYIÖK-partyt, márciusra pedig a tavaly elindított Jótékonysági Kutyás Séta hagyományát folytatják. A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat tagjai képviseltetik magukat a városi ünnepségeken, de a jövő évi Kihívás Napja rendezvényen is segédkeznek.

Tavasszal újabb kirándulást terveznek, addig pedig a munkára összpontosítanak, melyekhez támogatókat és további segítőket várnak.

Kövessen minket a Facebookon is!