Helyi hírek 2015. augusztus 30. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi huszonkettedik vasárnap - 2015. augusztus 30.

1. Most vasárnap a 9 órai szentmise után megbeszélés lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek szüleinek. Kérjük, hogy a szülők vegyenek részt a megbeszélésen!

2. Szeptember 3-án, csütörtökön délután 6 órakor szentség kitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

3. Jövő hétvégén tartják Petőfiszállás-szentkúton a Kisasszony napi búcsút. A búcsú részletes programja a templomi hirdetőtáblán látható. A vasárnapi ünnepi szentmisére városunk két Egyházközsége közös biciklis zarándoklatot szervez. Gyülekező templomunk előtt. Indulás reggel ½ 8-kor. Ebédről és láthatósági mellényről mindenki maga gondoskodjon.

4. Elkezdődik az iskolákban a tanítás. Az 1. 2. 3. 5. 6. 7. osztályban és a Gimnázium 7.e és 8.e osztályában órarendben lesz a hittan, a többi évfolyamon tanítási időn kívül. Amikor elkészül az órarend, ki fogjuk hirdeti a hittanórák rendjét.

5. Megjelent a „Kandalló” című Főegyházmegyei magazin, az újságos asztalról elvihető 500 Ft-ért.

6. Ingyenesen elvihető az újságos asztalról az „Újplébánia” című kiadvány.

7. A következő napokban, hetekben nagyon sok szabad szentmise van, így akik szentmisét szeretnének mondatni, jöjjenek be a Plébániára!



 

Kövessen minket a Facebookon is!