Helyi hírek 2014. március 26. 11:18

A PG mindent vitt

Képgaléria
A PG mindent vitt
A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium tagintézményei között 2014.03.21-én történelem versenyt szerveztek. Budapest adott otthont e nemes vetélkedésnek, melyre a Petőfi Sándor tagintézmény ( a helyieknek: PG) is indított egy 4 tanuló alkotta csapatot, melynek felkészítő tanára Vincze Zsolt volt.

Az intézmény régi jó hírnevét méltán öregbítették, hiszen a PG-s csapat első helyezett lett a vetélkedőn. Az egyik csapattag, Szombati Bence 10/e. elmesélte, a verseny 2x45 perces volt, izgalommal teli, de nagyon jó hangulatban telt. Értékes és gyönyörű könyveket vihettek haza a diákok. A „töris” csapat szurkolói pozíciót is vállalt, hiszen ezen a napon tartották a foci bajnokságot ugyanitt, ahol képviseltették magukat a PG-s diákok 9 fővel és Balázs László testnevelővel. A bajnokságot szintén a PG-sek nyerték, megelőzve Miskolc, Budapest, és Balatonfüred csapatait.

Történelem verseny nyertesei:   Tóth Róbert (11b), Tóth Zsolt (11b), Szombati Bence (10e), Dömötör András (10e)

Foci csapat: Makra Márk (13d), Budai Bálint (12a), Hájas Krisztián (12b), Nagy Norbert (11e), Csipak Dániel (11b), Szabó Milán (11b), Punyi Bence (12a)

Kövessen minket a Facebookon is!