Sport 2015. szeptember 4. 13:00

Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban

Képgaléria
Eredményesen képviselték városunkat Olaszországban
Olasz testvérvárosunkban, Feltrében 15-ödik alkalommal került megrendezésre a nemzetközi „Falkörüli futóverseny”, melyen felnőttek és fiatalok is részt vehetnek. Városunkat 4 felnőtt és 6 fiatal képviselte, akik kiutazása a Kiskunfélegyházi Önkormányzat támogatásával jöhetett létre. A rendezvényt Feltre és Belluno városok Tűzoltóságai szervezik, akik mindent megtettek azért, hogy a résztvevők a lehető legjobban érezzék magukat. A verseny 2015. augusztus 29-én szombaton este került megrendezésre.

Az ünnepélyes felvonulás után 21 órakor a fiú majd a lány csapatok rajtoltak. A diákok sikeresen teljesítették az 1609 méteres távot és a 17 csapat közül a 3. helyen végeztek. A csapat tagjai: Fekete Tamás, Takács Csaba, Kis-Czakó Máté, Fricska Anna, Vetter Jenny, Gecse Eszter. Fricska Anna az egyéni versenyben 2. helyezést ért el. A csapat felkészítői Kis-Czakó Annamária és Abonyi Péter a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium  testnevelő tanárai voltak.

A felnőtt csapatunkat a  Jogging Plus Szuperinfó Futóklub versenyzői képviselték, akik a  10km-es táv sikeres teljesítése után korcsoportjukban Papp István a 11., Trungel-Nagy Róbert a 22., Bartos István a 13. és Abonyi Péter a 17. helyen ért célba. A kapcsolattartást és a szervezési feladatokat Kiss Gabriella a kiskunfélegyházi Testvérvárosi Egyesület olasz szekcióvezetője végezte.

Kis csapatunk szabad programjáról pedig Vellai barátunk, Mario Scariot gondoskodott. Elkalauzolt bennünket a Dolomitok lélegzetelállító hegycsúcsai közé illetve lehetőségünk volt megmártózni az Adriai tengerben is.



 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!