Program 2015. szeptember 7. 10:20 Forrás: Parázs Pasztorális Központ

Kapcsolattartó-nap Kecskeméten

Kapcsolattartó-nap Kecskeméten
Kapcsolattartó napot tart Kecskeméten a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Parázs Pasztorális Központja a SZÉK Egyesület segítségével szeptember 19-én, szombaton 10 és 16 óra között. A helyszín ezúttal a Belvárosi Közösségi Ház lesz, ahová szeretettel várják a plébános atyákat, káplán atyákat, plébániai kapcsolattartó munkatársainkat, és mindazokat, akik szeretnék egyházközségük életét felpezsdíteni.

A nap során bemutatják a bevált programokat és módszereket, melyek a tapasztalatok szerint alkalmasak a közösségi élet segítésére és a nem hívők megszólítására. Szó lesz a fiatalokat és felnőtteket leginkább érdeklő programokról, melyekhez hasznos, gyakorlati módszertani ötleteket adnak, és amelyek kisebb energiával is megszervezhetők a legtöbb egyházközségben: családi életre nevelés fiataloknak, szülőknek; házasság hete; szerelmi kalandtúra; párkapcsolati műhely; tiszta szerelem imaest; közösségfejlesztés fiatalokkal, felnőttekkel, férfiakkal, idősekkel...

Várják a különböző egyházközségek tapasztalatait is ez ügyben. A nap a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Családbizottságának támogatásával valósul meg, így a részvétel ingyenes az ebéddel együtt.

Jelentkezni a Parázs Központ honlapján lehet: www.parazskozpont.hu

További információ: Néma Attiláné Ellától, a Parázs Központ koordinátorától: [email protected], 30-497-09-09
 

Dr. Jeney Gábor, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye családreferense



 

Kövessen minket a Facebookon is!