Helyi hírek 2015. szeptember 7. 19:25

Körkérdés: Látogatja- e a városi rendezvényeket?

Képgaléria
Körkérdés: Látogatja- e a városi rendezvényeket?
Fiatalok, idősek egyaránt fontosnak tartják a városi rendezvényeket. Ez derült ki körkérdésünkből. Voltak, akik Kiskunmajsáról utaztak a félegyházi Libafesztiválra. Népszerűek az esti koncertek, de a napközbeni kulturális programok is megmozgatják az érdeklődőket.

Várhegyiné Szendrei Júlia:

- Szeretem a városi programokat, most is végigkövettem a Libafesztivál eseményeit. A néptáncegyüttes és a Magna Cum Laude koncertje különösen tetszett. Fontosnak tartom a szabadtéri kulturális programokat, mert ezáltal felpezsdül az élet a városban.
 

Bús Beáta (tanuló: 16 éves)

- Rendszeresen látogatom a programokat, a hétvégén is kíváncsi voltam a rendezvényre. A Libafesztivál nagyon tetszett, bár ezúttal csak az esti programokra jutottunk el. Az időjárás ellenére is jól érzetem magam a barátaimmal, jó koncerteken vettünk részt, sokat táncoltunk. Megérte átjönni Kiskunmajsáról. 
 

Kecső Márta:

- Családostól szoktam részt venni a városi rendezvényeken, most a Magna Cum Laude vonzott a legjobban, de mindegyik programot érdekesnek találtam. Délelőtt dolgoztam, csak 16 órától követtem a helyszínen az eseményeket. Fontosak tartom a városi rendezvényeket, hiszen alkalmat teremt az összejövetelre. Jó kis csoport gyűlik össze ilyenkor, és a találkozásoknak közösségformáló ereje van. 
 

Pozsár Józsefné, nyugdíjas:

- A parkban szoktam ülni a barátnőimmel. Távolról figyeljük az eseményeket, de ha valami felkelti a figyelmünket, közelebb megyünk. Az unokáimmal, gyerekeimmel is rendszeresen eljárok a rendezvényekre. Most hétvégén Halász Judit koncertjét szerettem volna meghallgatni, de sajnos közbeszólt az időjárás. Jól megszervezték a programokat, az időesebbek és a fiatalabbak is találhattak a kedvükrevaló rendezvényt. Szerintem nagyon fontosak az ilyen, tömegeket megmozgató programok.

 

G. Z.




 

 

Kövessen minket a Facebookon is!