Helyi hírek 2015. szeptember 16. 11:30 Forrás: Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán szeptember 21-e és október 6-a között

Forgalomkorlátozások Kiskunfélegyházán szeptember 21-e és október 6-a között
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata felhívja az autósok, gépjárművezetők, illetve a városban szeptember második felében és október elején közlekedő gépjárművezetők figyelmét az alábbi forgalom-korlátozásokra és kérik őket, hogy azokat szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat.


Szeptember 21., hétfő

18 órától szeptember 26-án, szombat délután 15 óráig lezárják a Kazinczy utca Polgármesteri Hivatal felőli oldalán lévő parkolósávját a Kossuth Lajos utcától a Korona utcáig.

18 órától szeptember 22-én, kedd 18.30-ig az Attila utca elején a Körpatika előtti járdán található parkolót lezárják.

18 órától szeptember 22-én, kedd 18.30-ig a Kossuth Lajos utca elején a Raiffeisen Bank előtti parkolót lezárják.
 

Szeptember 22., kedd - Autómentes Nap 

Teljesen lezárják a Kossuth Lajos utcát az 5-ös főút – Kazinczy utca közötti szakaszon 8 és 19 óra között. A buszok, mentők közlekedése a Korona-Kazinczy utca útvonalon biztosított lesz a Kossuth Lajos utcára.

13.30 és 18 óra között a Kossuth Lajos utca lezárása kitolódik a Kazinczy utcától az Attila utcáig! (Ezekben az órákban a Kossuth Lajos utcára az 5-ös főúttól az Attila utcáig semmilyen gépjármű nem hajthat rá – autóbusz sem!)

10 órától a Polgármesteri Hivatal elől kerékpártúra indul Selymesbe: a kerékpározók elsősorban kerékpárúton haladnak, viszont a gépjárművezetők fokozott figyelmét kérik a menet haladásakor az érintett átkelőknél, kereszteződésekben és útszakaszokon ezekben az órákban!
 

Szeptember 23., szerda

18.30-tól a Kossuth Lajos utca elején a Raiffeisen Bank előtti parkolót és a Szent János tér macskaköves utcáján a parkolókat a Desperado Étteremig szintén lezárják.
 

Szeptember 24. csütörtök

A Kossuth Lajos utcát lezárják az 5-ös főút – Kazinczy utca közötti szakaszon 8 és 18 óra között. A buszok, mentők közlekedése a Korona-Kazinczy utca útvonalon biztosított lesz a Kossuth Lajos utcára.
 

Szeptember 25., péntek - Szüreti felvonulás 

20 órától a Kossuth Lajos utca Attila utca – Dózsa György utca közötti szakaszán a parkolósávban tilos lesz a megállás és parkolás szeptember 26-án, szombat 14 óráig.
 

Szeptember 26., szombat

A felvonulók Haleszból indulnak körülbelül 10 órakor és a Majsai úton jönnek be egészen a Kossuth Lajos utcai sarokig polgárőri felvezetéssel. Ezért ebben az időszakban az erre közlekedőket kérik, hogy a felvonulókra fokozottan ügyeljenek, mert ezen a szakaszon lezárásokra és korlátozásokra nem kerül sor!

11.00 - 12.30 között lezárják a Kossuth Lajos utca Izsáki út – 5-ös főút közötti szakaszát. Az 5-ös főúton a Kossuth Lajos utca – Korona utcai szakaszon körülbelül 11.30 - 12.30 között, illetve a Kossuth Lajos utca – Bercsényi utcai szakaszon, valamint a Bercsényi utcán és az Izsáki úton körülbelül 12.30 - 13.00 között szakaszos forgalomkorlátozások lesznek érvényben a felvonulók visszatérésének biztosítása érdekében.
 

Október 6. kedd - Aradi Vértanúk Emlékünnepség

Az 5-ös főútat lezárják az Aradi Vértanúk Emlékünnepség biztosításának idejére körülbelül 16.40 - 17.00 között a Martinovics utca – Dr. Holló Lajos utca 3. (nagyposta) közötti szakaszon.
Elterelő út: Kőrösi Csoma Sándor utca – Petőfi Sándor utca – Bajcsy-Zsilinszky Endre utca – 5-ös főút.


Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztály




 

Kövessen minket a Facebookon is!