Sport 2015. szeptember 19. 13:20 Forrás: Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Sportszerű és lelkes küzdelem a pályán

Sportszerű és lelkes küzdelem a pályán
A 2015. évi Bács-Kiskun Megyei Kispályás Labdarúgó Bajnokságot Kiskunfélegyházán, a Honvéd Sporttelepen rendezték meg. A bajnokságra hét csapat nevezett. A sportrendezvény lehetőséget teremtett az egészséges versenyszellem gyakorlására és fejlesztésére, valamint erősíti a sportbarátságokat. A versenyszellem nagymértékben hozzájárul a versenyképességhez, ami nélkülözhetetlen az egészségmegőrzéshez és a hatékony munkavégzéshez.

A tornán résztvevő csapatok a megyei és helyi katasztrófavédelmi szervek személyi állományából szerveződtek. A versenyt Gáncsos László tű. alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő, Marozsi András tű. alezredes, a Kecskeméti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Leiz Gábor tű. őrnagy, a Kiskunfélegyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka nyitotta meg.

A megnyitót követően Homoki-Szabó Tibor c. tű. zászlós, parancsnokhelyettes ismertette a játékosokkal a versenyszabályokat, majd megtörtént a sorsolás. A játékosok a sportszerűséget szem előtt tartva, keményen és lendületesen küzdöttek a pályán. A helyosztó mérkőzéseken és a döntőben sem hagyott alább a résztvevők lelkesedése.
 

A következő eredmények születtek:

I. helyezés: Kiskunfélegyházi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

II. helyezés: Kecskeméti Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

III. helyezés: Bajai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

IV. helyezés: Kiskunhalasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

V. helyezés: Kalocsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

VI. helyezés: Kiskőrösi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

VII. helyezés: Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság



 

Kövessen minket a Facebookon is!