Sport 2015. szeptember 19. 18:45

Elvitte a három pontot a Tiszaalpár

Képgaléria
Elvitte a három pontot a Tiszaalpár
Újabb vereségbe szaladt bele hazai pályán a Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei II. osztályú bajnokság 6. fordulójában. A félegyházi csapat otthonában ezúttal a Tiszaalpár győzött 2-0-ra. A páros kiállítással tarkított összecsapáson megbüntették a vendégek a KHTK II. figyelmetlenségeit. Előbb egy indításgólt, majd pedig egy szemfüles találatot szereztek. A félegyháziak csupán kihagyott helyzetekig jutottak.

A mérkőzés előtt mindkét együttes a középmezőnyben tartózkodott. A Kiskunfélegyházi HTK II. a 7. helyről, míg a Tiszaalpár a 11. pozícióból várta a találkozót.

A félegyháziak legutóbb Városföldön szereztek pontot, azt megelőzően azonban kikaptak hazai pályán a Nyárlőrinc csapatától.

A tiszaalpáriak az előző körben Bugacon értek el 2-2-es döntetlent.

 

Az összecsapás gól nélküli első félidőt hozott. A KHTK II. enyhe mezőnyfölényben futballozott, de kevés helyzet alakult ki.

A második félidőt nagy elánnal kezdték a félegyháziak, előbb Polgár Szabolcs lövését védte a kapus, majd egy közeli helyzet maradt kihasználatlan.

A vendégek elsősorban gyors ellentámadásokra rendezkedtek be és sikerrel is jártak. A 67. percben Bihari Dávid indult meg a félpályánál, középre tett labdáját Borsi Sándor gurította a hálóba. (0-1)

Néhány perccel később mindkét együttes 10 főre fogyatkozott. Kakaskodásért Vidéki Ferencet és Bihari Dávidot is leküldte a bíró a pályáról.

A hajrában félegyházi fölény alakult ki, de a tiszaalpáriak jól tömörültek a 16-osuk előterében, nem sok lehetőséget hagyva a helyzeteknek. Sőt a 88. percben ritkán látható szemfüles góllal kettőre növelték előnyüket. Baranyi József szinte a kezdőkörből rúgott félpályás gólt. A labda a kint álló kapus felett hullott a hálóba. (0-2)

A KHTK II. a hosszabbításban még szépíthetett volna, de ezúttal minden helyzetet elpuskázott. A tiszaalpáriak okos játékkal szerezték meg a győzelmet. 

 

Bács-Kiskun Megyei II. Észak 6. ford. 09. 19.

Kiskunfélegyházi HTK II. - Tiszaalpári SE (0-0) 0-2

Gólszerzők: 67. p. Borsi Sándor, 88. p. Baranyi József

Piros lap: 75. p. Vidéki Ferenc (KHTK II.) ill. 75. p. Bihari Dávid (Tiszaalpár)

 

 

G. Z. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!