Helyi hírek 2015. szeptember 24. 17:30

Fokozottan ellenőriznek a félegyházi rendőrök

Képgaléria
Fokozottan ellenőriznek a félegyházi rendőrök
Timafalvi Lászlót, a kiskunfélegyházi rendőrkapitányt arról kérdeztük, miként érinti a félegyházi rendőrséget és Kiskunfélegyházát a migránsok jelenléte, okoz, vagy okozott-e a menekültkérdés bármilyen problémát a városban és térségében?

– A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság állománya e tekintetben mélységi ellenőrzést végez, ennek keretében elsősorban a város belterületén áthaladó 5-ös számú főútvonalon, valamint a város külterületén elhelyezkedő M5-ös autópálya lehajtóinak környékén hajt végre közúti ellenőrzéseket. Az ellenőrzések következményeként több embercsempészéssel gyanúsítható személyt, valamint az általuk szállított illegális bevándorlók csoportjait fogtuk el az elmúlt időszakban.

A város belterületén nem tapasztaltuk illegális bevándorlók jelenlétét és bejelentés sem érkezett ilyen tárgykörben. A rendőrök rendszeresen közös közterületi szolgálatot látnak el a rendészeti feladatot ellátó mezőőri szolgálattal, közterület-felügyelettel, valamint a polgárőr egyesületekkel. Ennek keretében több eredményes intézkedést hajtottak végre az elmúlt időszakban – tudtuk meg a rendőrkapitánytól.




 

Kövessen minket a Facebookon is!