Sport 2015. szeptember 26. 15:00

Mozgásra fel!

Képgaléria
Mozgásra fel!
Sokrétű programokkal, három és fél órás intenzív gyakorlatokkal várták az érdeklődőket szeptember 26-án a Kész Aréna Városi Sportcsarnokban megrendezett első „Fitness Dayra”. Ruha nem maradt szárazon, 15-20 perces blokkokban gyakorlott oktatók mozgatták meg a jelenlévőket.

Zumba, Aerobic, GrandUP, Insanity, TRX, Kangoo Jump Fitness, Rúdtánc Fitness, Streching, Vacushape, Physigue 57, Intenzív torna, Jóga, Gymstick, Zumbatomic, és Spinning- még felsorolni is nehéz, hogy milyen széles kínálattal készültek az első fitnesz napra.

Az esemény megvalósítója, Dóka-Mezei Anett pozitívan értékelte a napot. Széles repertoárral készültek és sok embert megmozgattak.

- A rendezvény megvalósításában oktatók segítettek, mindenki a saját műfajában tartott bemutatót. A műsorok közben a csarnokban elhelyezett alakformáló gépeket is használhatták az érdeklődők. Az oktatók nehezebb és könnyebb gyakorlatokat mutattak be. Fontos volt, hogy a jelenlévők kedvet kaptak és bekacsolódtak a műsorba.

Tervezünk további fitnesz napokat. Legközelebb a gyermekeket is igyekszünk bevonni és az egészséges táplálkozás bemutatására, megismertetésére is hangsúlyt fektetünk.

 

 

G. Z. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!