Sport 2015. szeptember 26. 19:40

A Halast is legyűrte a KHTK

Képgaléria
A Halast is legyűrte a KHTK
Hozta a papírformát és magabiztos, háromgólos győzelmet aratott a Kiskunfélegyházi HTK a megyei I. osztály 7. fordulójában. A félegyháziak szeptember 26-án a Kiskunhalast verték meg hazai pályán, így továbbra is hibátlanok a bajnokságban.

Felázott talajú játéktér várta a csapatokat a labdarúgó bajnokság soros fordulójában. Az erőviszonyok szerint az éllovas Kiskunfélegyházi HTK volt az esélyes, a vendég halasiak az ötödik helyen álltak tíz ponttal.

A kezdeti tapogatózást követően a félegyháziak végig a kezükben tartották a mérkőzést, a párharcokat megnyerték és több veszélyes szituációt teremtettek.

A vezetést a 34. percben Zs. Juhász révén szerezték meg, majd három minutummal később Mizsei Adrián is gólt lőtt, kettőre növelve az előnyt. (2-0)

A második félidőt továbbra is a KHTK irányította, a halasi kapus több bravúrt bemutatott.

Újabb gólt a 73. perc hozott, Szabó Attila távoli lapos lövése talált utat a hálóba. (3-0)

A mérkőzés ezt követően eldőlt, a KHTK újabb gólokat rúghatott volna, de így is magabiztos győzelmet aratott.

 

 

Edzői értékelések:

 

Kis Péter, vezetőedző, Kiskunhalasi FC:

- Több sérültünk volt, összesen 13-an bajlódtak sérüléssel a 22-es keretből. A csapatom végig küzdött, ennyivel jobb a Kiskunfélegyháza.

 

Némedi Norbert, vezetőedző, KHTK:

- Hajtós mérkőzés volt. Egy hét alatt három találkozót játszottunk, ami sokat kivett belőlünk. A következő fordulóban szabadnaposak leszünk, ki tudjuk pihenni magunkat. Hét győzelemmel rajtoltunk a bajnokságban, uraltuk a mai mérkőzést, több is lehetett volna a különbség. Hétközben a rivális Tiszakécske felülmúlt minket a kupában, de a bajnokságban szeretnénk visszavágni.

 

Bács- Kiskun Megyei I. 7. ford. 09. 26.

Kiskunfélegyházi HTK- Kiskunhalasi FC (2-0) 3-0

Gólszerzők: 34. p. Zs. Juhász István, 37. p. Mizsei Adrián, 73. p. Szabó Attila

 

 

G. Z.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!