Helyi hírek 2015. szeptember 29. 17:35

Együttérzés a kupakban

Együttérzés a kupakban
Lelkesen és kitartóan gyűjtik Török Jánoska támogatására a műanyag kupakokat a félegyháziak. A szülők, Török János és Törökné Varga Julianna ezúton is köszönetüket fejezik ki annak a sok helyi és környékbeli családnak, közösségnek, akik összegyűjtik és a gyűjtőpontokon rendszeresen leadják a műanyag kupakokat. Egy félegyházi vállalkozás jóvoltából ugyanis ezért pénzt kapnak, amit Jánoskára fordíthatnak.

A középsúlyosan fogyatékos, mentálisan retardált, epilepsziás, asztmás, allergiás és inkontinencia zavaros Jánoska ugyanis 6 éves kora óta gyógyszereken él. Most 15 éves, de még pelenkára, folyamatos felügyeletre, megkülönböztetett gondoskodásra szorul. Életminősége javítása érdekében természetes alapú készítményekre van szüksége, amit a TB nem támogat. Ezeket vásárolják meg a szülők az összegyűjtött kupakokért kapott összegből.

Jánoska feltehetően egész életében felügyeletre, gondoskodásra szorul. A szülők minden tőlük telhetőt megtesznek az egyre erősebb, immár kamaszkorba cseperedő fiúért, de anyagi lehetőségeik korlátozottak. A kupakgyűjtésből befolyó összeg lehetőséget nyújt számukra a Jánoska számára oly fontos táplálékkiegészítők beszerzésére mindaddig, amíg a félegyháziak együttérzése ébren tartja a kupakgyűjtő akciót. Ezért időről időre - így most is - arra kérnek mindenkit aki teheti, hogy továbbra is gyűjtsék a műanyag kupakokat Jánoska részére.

A kupakok továbbra is leadhatók Kecskeméten a Piaristák terén levő leánykollégiumban, Félegyházán a lakótelepi Spar áruházban, a mozi mögötti ÉNO-ban, a művelődési házban, a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban, és a szülők lakásán, a Jász utca 14/A szám alatt. Telefonszám: 70/7731-506, 70/7731-305

A szülők mindenkinek köszönik az eddig nyújtott segítséget, amivel Jánoskát támogatták! Aki szívesen juttatna pénzt a nehéz körülmények között élő családnak, megteheti az alábbi számlaszámon: Erste 1160000-00000000-29470691




 

Kövessen minket a Facebookon is!