Helyi hírek 2015. október 14. 13:20 Forrás: Petőfi Népe

Négysávos lesz a Kuruc körút

Négysávos lesz a Kuruc körút
Várhatóan még ezen a héten elkezdődhet Kecskeméten a Kuruc körút négynyomúsítása. A 391 millió forintos beruházás jelentős forgalmi rend változással jár.

A régóta várt, mintegy 391 millió forintos összköltségű beruházás kapcsán kormánydöntés született, amely alapján az önkormányzat a költséghez közel 370 millió forint uniós és hazai támogatást kaphat. A kivitelezés ideje alatt - amely a tervek szerint december közepéig tart - jelentős forgalmi rend változásra kell számítani, amelyre részletes forgalomtechnikai terv készült - tájékoztatta szerkesztőségünket a kecskeméti önkormányzat.

Az építés ideje alatt naponta reggel 6 és este 6 óra között lesz teljes útzár, ezen időszak alatt a lezárt útszakaszra csak a buszokat és a megkülönböztető jelzést használó járműveket engedik be. A terelőútvonal személygépjárművek részére a Szolnoki út - Békéscsabai út - Szent István körút - Mártírok útja - Műkerti sétány, a további járművek részére a Szolnoki út - Békéscsabai út - 445. sz. út - 44. sz. út - Klebelsberg Kuno utca - Mártírok útja - Műkerti sétány.



 

Kövessen minket a Facebookon is!