Helyi hírek 2015. október 14. 14:10

Mert adni jó...

Mert adni jó...
Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen adománygyűjtést szervez a karácsonyi ünnepekre. „Csomagolj be egy doboznyi figyelmességet!” Mutassuk meg együtt, hogy egy városi összefogás mikre lehet képes! Október és november hónapban várják a becsomagolt adományokat, ajándékokat a Városháza melletti Tourinform Irodában. Leadási határidő: december 1., kedd 16 óra.

A szervezők szeretettel fogadnak játékokat, iskolai eszközöket, tartós élelmiszereket, ruhaneműt, higiéniai eszközöket. Kérik, hogy az adományt csomagolják be színes csomagolópapírral, (pl: egy cipős doboz tetejét is és az alját is külön-külön), majd ragasszák le átlátszó celluxal, vagy kössék át zsineggel! (Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható a biztonsági ellenőrzéskor.) A dobozra jól láthatóan írják fel, hogy milyen lánynak/fiúnak, milyen méretű nőnek/férfinak szánják az ajándékot, pl.: “fiú 32-es cipő″, “lány játék - 5 év” vagy “nő - 40-es méret″. 

Az ajándékokat december 8-án 12 órától 18 óráig osztják ki a Városháza előtti parkolóban, ahol angyalkák és kis manók várnak szeretettel mindenkit meleg teával és finom pékáruval!

Ha ismer a környezetében rászoruló családot vagy nehéz körülmények között élő embert, hívja el őt is az adományosztásra! Keressék a témában az „Ünnepi adománygyűjtő akció Kiskunfélegyházán” című Facebook-oldalt és töltsönek fel egy szelfit magukról ajándékcsomagolás közben, melyekből montázs-kép készül majd. Az adományosztáson kívül a csomagok átvételére lehetőséget biztosítanak december 18-ig 8 és 15 óra között a Tourinform Irodában (Kossuth L. u. 1.)
 

Információ kérhető Papp Viktória ifjúsági-, és kulturális referenstől a 06 76/ 562-030-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen. 



 

Kövessen minket a Facebookon is!