Program 2015. október 16. 09:30

Számítógépes tanfolyam kezdőknek

Képgaléria
Számítógépes tanfolyam kezdőknek
Október 19-én a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban másodszor is kezdetét veszi a számítógépes tanfolyam, amely különböző korosztályú és tudású jelentkezők számára kínál számítástechnikai képzést. A résztvevők alapvető informatikai ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket ezt követően a mindennapi életükben hasznosíthatnak, és esetleg a munkájukban is tudnak alkalmazni.

A kezdő tanfolyam 20 órából áll. Heti három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken tartják a foglalkozásokat, ahol Czibolya Szilvia kalauzolja a számítástechnika világába a jelentkezőket. Megtanulják kezelni a számítógép egerét, a billentyűzetet, megismerkednek az internetes levelezőrendszerekkel, böngészőkkel és új mappák létrehozását, mentését gyakorolják.

A könyvtáros szerint tulajdonképpen egy kezdő lépést tesznek a számítógépes ismereteik elsajátítása felé. Akik elvégzik a kezdő tanfolyamot, rész vehetnek a haladóknak szánt képzésen is, amelyet Csányi László informatikus fog tartani a közeljövőben.

Az alkalmakat azoknak ajánlják, akik teljesen kezdők a számítástechnikában, vagy szeretnének valamilyen haladó informatikai ismeretet elsajátítatni, de még nincs meg hozzá a kellő előismeretük. A könyvtárban szívesen várják akár nyugdíjasok, akár tanulni vágyó fiatalok jelentkezését is.




 

Kövessen minket a Facebookon is!