Helyi hírek 2015. október 20. 16:30

Nyugdíjazás miatt zár be a Fuji-labor

Nyugdíjazás miatt zár be a Fuji-labor
Nyugdíjba vonul a köztiszteletben álló házaspár, a félegyházi Fuji fotólabor tulajdonosai: Tóth Gyula és felesége, Marcsi.

– 25 évig üzemeltettük a labort. Nekünk az éveink jártak le, a gépeink cserére szorulnak, az üzlet pedig felújításra. Ez akkora ráfordítást igényelne, ami újabb tízévi munkával térülne csak meg. Ennyit pedig már nem szeretnénk vállalni. Ezért feleségemmel úgy döntöttünk, hogy bezárjuk az üzletet – tájékoztatta lapunkat Tóth Gyula, aki azért kért nyilvánosságot magánjellegű döntésüknek, mert a közösségi oldalakon téves információk és rosszindulatú következtetések terjedtek el.

Két és fél évtizeden keresztül teljesítettük a fotósok megrendeléseit, fényképeztünk esküvőket, gyerekeket, társadalmi eseményeket, tablókat Félegyházán. 1996 óta dolgozunk a jelenlegi helyünkön, azóta több alkalommal valósítottunk meg komoly beruházásokat, például amikor az analóg fotó kidolgozásról áttértünk a digitálisra. A Fuji elismerte munkánkat, eredményeinkért. Ma viszont a legfiatalabb gépünk is tíz éves, és mi is pihenésre vágyunk – mondta el Tóth Gyula, aki hozzátette: keresik a lehetőségét, hogy legalább a labor tevékenység megmaradjon a félegyháziak szolgálatában.
 

T. T.




 

Kövessen minket a Facebookon is!