Helyi hírek 2015. november 29. 11:30

Adni jó

Képgaléria
Adni jó
A Petőfi Sándor Városi Könyvtár, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat valamint a Radio Smile közös ajándékgyűjtést szervez karácsonyra, rászoruló családok részére.



Kérik mindazok segítségét, akik megunt, feleslegessé vált gyermekkönyveket, játékokat tudnak felajánlani. Az ajándékokat a Kapocs Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény közreműködésével a hátrányos helyzetű családoknak juttatják el. A szervezők december 11-éig várják a könyveket, játékokat a városi könyvtárban, illetve a Smile rádióban.
 

* * *
 

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzattal közösen adománygyűjtést szervez a karácsonyi ünnepekre. „Csomagolj be egy doboznyi figyelmességet!” címmel. A becsomagolt adományokat, ajándékokat a Városháza melletti Tourinform Irodában lehet leadni december 1-jén, kedden 16 óráig.

A szervezők örömmel fogadnak játékokat, iskolai eszközöket, tartós élelmiszereket, ruhaneműt, higiéniai eszközöket. Kérik, hogy az adományt csomagolják be színes csomagolópapírral úgy, hogy könnyen kinyitható és visszazárható legyen. Fontos, hogy a dobozon szerepeljen: milyen nemű, milyen korú gyermeknek szánják.

Az ajándékokat december 8-án 12 órától 18 óráig osztják ki a városháza előtti parkolóban.

További információ kérhető Papp Viktória ifjúsági-, és kulturális referenstől a 06 76/ 562-030-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.




 

Kövessen minket a Facebookon is!