Helyi hírek 2015. október 30. 16:00

Forgalomkorlátozások a temetők környékén

Képgaléria
Forgalomkorlátozások a temetők környékén
Városszerte életbe léptek a Mindenszentek alkalmával bevezetett forgalmirend-változások - tájékoztatta lapunkat a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya. Október 30-a és november 1-je között a Felső- és Alsótemetőbe igyekvő autósok, gépjárművezetők, kerékpárosok és motorosok a temetők környékén az alábbi forgalmirend-változásokra számítsanak:



A Nádasdy utca Károlyi Mihály utca és a temető közötti szakaszán mindkét oldalon tilos a megállás, parkolás, ezt a szakaszt egyirányúsították, gépjárművel behajtani csak a Károlyi Mihály utca felől lehet.

A Felsőtemető parkolójából kihajtó járműveknek a kötelező haladási irány a B. Szabó József utca felé van, így arról a temetőt csak az 5-ös főúti körforgalom (Spar áruház) felé lehet elhagyni.

Az Alsótemetőnél a Jókai utca temető felőli szakaszán és az Irányi Dániel utca teljes szakaszán (az üzemanyagtöltő állomásig) a belváros felőli oldalon a megállás november 1-jén vasárnap estig tilos lesz.

A sorompók 6.30 és 18 óra között mindhárom napon nyitva lesznek.

Mind a Felsőtemető, mind az Alsótemető területére a forgalomirányítók csak a mozgássérült, vagy a láthatóan idős személyeket szállító személygépjárműveket fogják beengedni. A Felsőtemetőnél ezen érintett gépjárműveknek a temetőt az északi, Radnóti utca felőli kapun kell elhagyni, mert a temetői utat egyirányúsították közlekedésbiztonsági okokból.

Kérik az érintett lakókat, közlekedőket, hogy fenti változásokat szíveskedjenek figyelembe venni, és annak megfelelően közlekedni, illetve megválasztani az útvonalukat, továbbá a forgalomterelésben, irányításban segítő rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők munkáját a közlekedési szabályok és az iránymutatásaik betartásával segítsék.




 

Kövessen minket a Facebookon is!