Sport 2015. október 29. 14:30

Sikeresen vadásztak a Fénypárducok

Képgaléria
Sikeresen vadásztak a Fénypárducok
„Vadászat a Tisza ártérben” címmel hirdetett 3D-s vadászversenyt a Hódmezei Őrzők Íjászegyesület október utolsó hétvégéjén. A célonként kétlövéses versenyre közel száz íjász gyűlt össze, hogy összemérjék tudásukat. Kiskunfélegyházát a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály négy tagja: Papp Zoltán, Vas Bianka, Vasné Köteles Anita és Vas Tibor képviselte.

A szervezők nagyon nehéz és technikás pályát terveztek, kiválóan kihasználva a szintkülönbségeket és az ártéri erdő adta lehetőségeket. A pálya nehézségei ellenére a ragyogó napsütésben zajló verseny jó hangulatban zajlott, a megpróbáltatások – pl. az 50 méteres táv, 6 méteres szintkülönbséggel fűszerezve – jól összekovácsolták a csapatokat.

A félegyházi Fénypárducok közül Vas Bianka bizonyult most a legeredményesebbnek, az ifi lány kategóriában első helyet szerzett. A másik érmet érő helyezést Vas Tibor szerezte vadászreflex kategóriában harmadik lett. Pusztai kategóriában Vasné Köteles Anita felnőtt nők között ötödik, Papp Zoltán a felnőtt férfiak erős mezőnyében a 17. lett.





 

Kövessen minket a Facebookon is!