Program 2015. november 21. 07:30 Forrás: Facebook

Szeretetlánc Kiskunfélegyházán

Szeretetlánc Kiskunfélegyházán
Élő Szeretetlánc flashmobot szervez Félegyházán, a Béke téren a Jobb Veled a Világ Alapítvány november 22-én, vasárnap 10 órától.

A Kiskunfélegyházi Boldogságklub szervezésében alakul a szeretetlánc. A szervezők arra kérik a vállalkozó kedvű félegyháziakat, írják fel egy lapra, hogy mit jelent számukra a szeretet, és hozzák magukkal. A felhívás szerint körben állva, egymásba karolva kötik majd össze a résztvevők a szeretetlánc szemeit. „Szeretnénk, ha Kiskunfélegyházán minél hosszabb láncot alkotnánk, megmutatva hogy városunkban igazán jelen van a szeretet és az összetartozás.” – írják az esemény facebook oldalán.

Az országos megmozdulás célja, hogy felhívják a figyelmet a társas kapcsolatok boldogságfokozó erejére, a szeretet jelentőségére.

A flashmob ötletét az Alapítvány 2014 szeptemberében elindított Boldogságprogramja adta, amelynek harmadik hónapja a társas kapcsolatok ápolásáról szól. A jó kapcsolatok számos életfontosságú szükségletünket kielégítik, mint a létfenntartás, a támasznyújtás, vagy a szeretetérzés megtapasztalása.

"Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontosak a társas kapcsolatok az egészségünk és a lelki jóllétünk szempontjából. A boldogsággal foglalkozó szakirodalom egyik legfontosabb felfedezése, hogy a boldog embereknek jobbak a társas kapcsolataik, mint kevésbé boldog társaiknak." (Dr. Sonja Lyubomirsky)
 

A lebonyolítás pontos menetéről és részleteiről az adott esemény Facebook oldalán folyamatosan tájékozódhatnak az érdeklődők:

https://www.facebook.com/events/786798698132891/
 

Az országos esemény szervezéséről ezen a linken lehet tájékozódni:

http://boldogsagprogram.hu/kapcsolodj-az-elo-szeretetlanchoz-flashmob



Fotó: illusztráció





 

Kövessen minket a Facebookon is!