Helyi hírek 2015. október 30. 13:30

Ügyesen csomagoltak a kossuthosok

Ügyesen csomagoltak a kossuthosok
A Kossuth Szakiskola kereskedő tanulói október 20-án a siófoki Krúdy Gyula Szakképző Iskola által szervezett 24. Krúdy-napok keretei között Országos Díszcsomagoló Versenyen vettek részt és az előkelő második helyezést szerezték meg.

A versenykiírás alapján a csapatoknak szabadon választott témában, természetes csomagoló anyagokkal kellett díszasztalt készíteniük, melyen minimum 6 tárgyat – köztük desszertet, italt és amorf tárgyat – kellett elhelyezniük a helyszínen történő csomagolást követően.

A neves szakmai zsűri döntése értelmében a tizennyolc induló csapat közül a kiskunfélegyházi diákok a II. helyezést érték el, valamint a közönség szavazata alapján különdíjban is részesült versenyasztaluk. Ezen előkelő eredmény azért is örömteli, mert a versenysorozatban első alkalommal neveztek és mérették meg magukat az iskola tanulói.

A csapat tagjai Fodor Evelin, Ruskó Dóra, Széll Cintia 2/14/2 osztályos tanulók, felkészítő tanáraik pedig Mészárosné Gémes Anikó, Takácsné Veres Katalin, Makányné Kis Emese és Bondorné Csányi Anikó voltak.

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!