Helyi hírek 2015. november 2. 18:00

Körkérdés: Karban vannak-e tartva a félegyházi temetők?

Képgaléria
Körkérdés: Karban vannak-e tartva a félegyházi temetők?
Mindenszentek ünnepe és a Halottak napja alkalmából sokan felkeresték elhunyt hozzátartozóik, családtagjaik nyughelyét. A megemlékezés napjaiban fokozottan felügyelték a temetőket, a rendőrség és a polgárőrség a forgalom irányításában is segédkezett. A városlakók szépnek, tisztának, rendezettnek látták a Felső és az Alsótemetőt is. Kifogás csupán a szerviz- és az összekötőutak minőségét érte.

Kocsisné Katalin

- Véleményen szerint a Felsőtemető útjainak minősége kifogásolható, a közlekedés nehézkes a kátyúk miatt. Ottjártamkor tapasztaltam, hogy van felügyelet, két rendőrrel is találkoztam. Viszont csak gyalogosan tudtam megközelíteni a sírokat. Az Alsótemetőbe be tudtam hajtani, de sajnos ott is kifogásolható az út minősége.

Lang Antal

- Hét éve élek Félegyházán, a temetők karban vannak tartva. Az úttal nem vagyok megelégedve évek óta. Le kellene betonozni a temetőn belüli utak egy részét. Rendőrök, polgárőrök jelen voltak, összességében tisztaságot tapasztaltam.

Pozsár Jánosné

- Az Alsótemetőt érdemes lenne bekeríteni. Sajnos nem mindenki gondozza a sírhelyét, nálunk a szomszéd sírjáról az anyukám sírjára átnő a borostyán. Egyébként ottjártamkor rend volt, a Felsőtemetőben rengeteg rendőrt láttam. Erre nagy szükség is van, mert bizony én is féltem a sírokra kivitt drága virágokat, cserepeseket. Jó lenne, ha senki sem vinné el.

Rőfi Jánosné

- Csak a Felsőtemetőben jártam és ott az elmúlt évekhez képest javulást tapasztaltam. Az út hatalmas kövekkel lett leszórva, ami veszélyes, eleshetnek az emberek. Egyébként rendezett, virágos a temető. A forgalmat irányították, az egyik oldalon be, a másikon ki lehetett hajtani. Felügyelték a rendet, polgárőrökkel találkoztam. 

 

G. Z. 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!