Sport 2015. november 4. 13:30

Tisztes helytállás Kecskeméten

Tisztes helytállás Kecskeméten
A fiú regionális kadett bajnokság 4. fordulóját rendezték meg Kecskeméten, ahol a Félegyházi Térségi Sportiskola (FTSI) növendékei a Kecskeméti KA csapatával találkoztak. A mérkőzést 80:55 arányban a hírös városiak nyerték meg.

A mérkőzésre tartalékosan utaztak el, ráadásul Nagy József is hiányzott a csapatból. A mérkőzés meglepetés nélkül alakult, hiszen a félegyháziak magassági fölénnyel rendelkező és kőkemény letámadást bemutató ellenféllel játszottak.

A megbeszélt koreográfia ellenére a mienk több hibát vétettek, sok volt az eladott labda, aminek eredménye már az első 10 perc után tetemes ponthátrányban mutatkozott meg. A félegyházi fiúk küzdeni akarását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a második félidőt "egálra", azaz 30:30-as eredménnyel zárták. Az ellenfél szépen játszott,látványos megoldásokban nem volt hiány, gyorsindítások, hárompontosok tarkították a mérkőzést.

FTSI: Gémes Kristóf 26/9, Kanyó Ákos 11, Huszka Bendegúz 6, Faragó Ákos 6, Klinkó Benedek 4, Sánta Szilveszter 2, Zsigó Barnabás -, Bujdosó Gergő -, Cserkó Ádám -, Kelemen Dániel -.

November 6-án, pénteken 17.45-kor ismét egy fontos mérkőzés vár a csapatra, amikor a fiú regionális kadett bajnokság, 5. fordulójában a 2 évvel ezelőtti U12-es Országos Bajnok SZEDEÁK Szeged gárdája ellen lépnek pályára idegenben.
 

Simon Zoltán
edző



 

 

Kövessen minket a Facebookon is!