Program 2015. november 4. 11:40

Jótékony Bohémek

Jótékony Bohémek
Az idén 30 éves Bohém Ragtime Jazz Band jótékonysági koncertjére kerül sor Kecskeméten november 8-án, vasárnap 18 órakor a Hírös Agóra színháztermében. Az "Év jazzegyüttese"-ként eMeRTon-díjas zenekar tizedik alkalommal rendez nagyszabású jótékonysági koncertet, mindig egy kiválasztott szervezet részére.


A zenekar célja nem csupán az adakozás, hanem egy-egy támogatásra érdemes terület fókuszba állítása. Idén a Kecskemét Táncegyüttes ifjúsági csoportjai a kedvezményezettek, de rajtuk keresztül a néptánc, az ifjúság művészeti nevelése kerül a figyelem központjába.

A vasárnapi koncert egyben lemezbemutató is, hiszen a Bohémek a jubileumi évükre megjelent Best of Bohém 30 sorozat első CD-jének anyagát játsszák el, így csupa magyar nyelvű szám lesz műsoron, s olyan kedvenceket hallhat majd a közönség, mint a Mily mesés a Niagara vízesés, az Éjjel az omnibusz tetején, a Május van, az orgona virágzik, a Drágicám, maga de guszta nő, vagy éppen az Engem a rumba döntöget romba. Sőt, külön meglepetésként közös produkcióval is készül a Kecskemét Táncegyüttes és a Bohém Ragtime Jazz Band.

Minden jazz- és néptánckedvelőt szeretettel várnak a szervezők egy fergeteges koncertre vasárnap este a kecskeméti Hírös Agórában.





 

Kövessen minket a Facebookon is!