Helyi hírek 2015. november 5. 09:30

Módosulnak a településrendezés előírásai

Módosulnak a településrendezés előírásai
Elsősorban a gazdaságfejlesztés támogatását szolgálja Kiskunfélegyháza Város Településrendezési eszközeinek, nevezetesen a Településszerkezeti terv és a Helyi Építési Szabályzat néhány telekre vonatkozó tervezett részleges módosítása – tudtuk meg Marton Tibor főépítésztől.

Az eljárás előzetes szakaszában lehetőség van a tervek véleményezésére. A lakosok észrevételeit, javaslatait, észrevételeit – a képviselő-testület 20/2013. (II. 13.) határozatával megállapított Partnerség rendjének megfelelően – 2015. november 6-tól 20-áig várják elektronikusan, postán, vagy személyesen, a polgármesteri hivatal főépítészének elérhetőségein ([email protected]).

Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált városfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 36. § szerinti teljes eljárás keretében zajlik.

Az Előzetes tájékoztatás és a Partnerség rendje letölthető: http://www.ujleptekbt.hu („Kiskunfélegyháza” címszó alatt, „Folyamatban lévő tervanyag” menüpontban)




 

Kövessen minket a Facebookon is!