Sport 2015. november 9. 10:00

Hazai környezetben nyertek a tini lányok

Képgaléria
Hazai környezetben nyertek a tini lányok
Két mérkőzést játszott itthon a nemzeti leány tini bajnokság 2. fordulójában a Félegyházi Térségi Sportiskola csapata. A november 8-án megrendezett fordulóban a Ceglédi EKK és a Kisújszállási SE együttesével találkoztak a Kész Arénában. Mindkét mérkőzést sikerrel vették a sportiskolások; a Ceglédet 70-45-re, míg a Kisújszállást 91-23-ra győzték le.

Nemzeti Leány Tini Bajnokság, 2. forduló

M” CSOPORT

Időpont: 2015. november 8. (vasárnap)

Helyszín: Kiskunfélegyháza, KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnok

Félegyházi TSI – Ceglédi EKK 70 : 45

FTSI: Patyi Andrea 27, Zámbó Napsugár 14, Nemcsok Krisztina 11, Csósza Anna Cecília 10, Patyi Fanni 6, Tarjányi Blanka 2, Sallai Diána -, Szondi Inez -, Bozóki Bíborka -, Csáki Boglárka -, Kovács Kitti -, Borzai Zsuzsanna -, Borzai Zsófia -.

Edző: Rádi Dezső

 

Évek óta szoros, küzdelmes mérkőzéseket játszanak a félegyháziak a ceglédi csapattal, de ilyen arányú győzelemre még nem volt példa. A lányok pontos játékkal, minden megbeszélt és begyakorolt taktikai elemet betartva folyamatosan építették fel az előnyüket.

 

Kisújszállási SE – Félegyházi TSI 23 : 91

FTSI: Patyi Andrea 33, Csósza Anna Cecília 14, Nemcsok Krisztina 10, Patyi Fanni 10, Csáki Boglárka 8, Szondi Inez 4, Zámbó Napsugár 4, Kovács Kitti 4, Borzai Zsuzsanna 2, Bozóki Bíborka 2, Sallai Diána -, Borzai Zsófia -, Tarjányi Blanka -.

Edző: Rádi Dezső

 

Eddig ismeretlen ellenfél ellen folytatták a lányok az első mérkőzés sikereit. Pontos játékkal, koncentrált védekezéssel folyamatosan őrölték fel az ellenfél erőtartalékait. Végig – a nagy különbség ellenére is – intelligens játékkal szép győzelmet arattak.

 

 

G. Z.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!