Helyi hírek 2014. április 7. 16:44

Ön járt-e már az új moziban?

Képgaléria
Ön járt-e már az új moziban?
Mielőtt a félegyháziak végleg lemondtak volna róla, mégis újraindult. Nem reprezentatív körkérdésünkkel a város egyetlen mozijának fogadtatására voltunk kíváncsiak.

Edina (36) vállalkozó (fotón: farmerdzsekiben)

Az újbóli megnyitás napjaiban próbálkoztunk, 10 éves lányommal szerettük volna megnézni a Jégvarázs című sikerfilmet. Sajnos nem kaptunk már jegyet. Azóta figyelemmel kísérjük a moziműsort a Félegyházi Közlönyben, hogy le ne maradjunk valamiről, családi programnak tervezzük.

István (18) tanuló

Osztálytársaktól hallottam róla, szórólapokon is láttam, de nem jártam még a moziban. Úgy gondoltam, hogy először egy akciófilmet fogok megnézni a haverokkal, aztán majd meglátjuk a műsorkínálatot. Legalább ezután nem kell átjárnunk havonta egyszer-kétszer Kecskemétre.

Tibor (51) szociális munkás

Hajdanában rendszeres látogatónak számítottam. Az átalakított moziban még nem jártam, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Örülök, hogy mi, félegyháziak, helyben is megismerkedhetünk a XXI. század látvány- és hangzásvilágával.

Anita (37) tanácsadó

Nem voltam még, de a család többi tagja igen. Férjem, 7 éves lányom és 6 éves fiam megnézték a Jégvarázst. El voltak ámulva. Természetesen én is várom, hogy félegyházán is láthassak egy 3D-s filmet, ne csak más városban. Meghatározó élmény. Szerintem bátor vállalkozás volt újra megnyitni a mozit, köszönet érte, és mindenképpen el fogok látogatni családostól, vagy akár egyedül is.

Nikoletta (27) GYES (fotón: kislányával)

Mindennap többször itt megyek el a mozi épülete előtt, de bent nem jártam még. Jó hír, hogy ismét van mozija a városnak, és talán lassacskán beindul minden. Párommal tervezzük, hogy megnézünk néha egy-egy jó filmet.

Zoltán (18) tanuló (fotón: szemüvegben)

Szüleim már voltak a megújult moziban, az első napokban valami mesét néztek meg, mert úgy gondolták, hogy mindenképpen ki kell próbálni. Mondták, hogy mégsem kicsi a vászon. Tervezem, hogy elmegyünk mi is a barátnőmmel, mert nekünk is ki kell próbálni, és mert a város mozija részben az én mozim is.

tli

A körkérdés támogatója a PROFINAILS COSMETICS ZRT.

Kövessen minket a Facebookon is!