Helyi hírek 2015. november 17. 17:30

Acélszerkezetek Félegyházáról

Képgaléria
Acélszerkezetek Félegyházáról
Könnyűszerkezetes épületek szerkezeti és burkolati elemeinek értékesítésével, acélszerkezetek tervezésével, gyártásával, kivitelezésével foglalkozik a félegyházi székhelyű AT&KM Kft.

– Cégünk forgalmaz többek között, trapézlemezeket, cserepes lemezeket, szendvicspaneleket, Z-C szelemeneket, síklemezeket, magas hullámú profilokat, tömítő szivacsokat, kötő elemeket, zártszelvényeket raktárról, vagy rövid átfutási idővel. Vállaljuk palatetők cseréjét, de zöldmezős beruházások menedzselését is kiváló minőségű alapanyagokkal, pontos és gyors kivitelezés mellett – mondta el Tarjányi Zoltán ügyvezető.

A cég telephelye Kiskunfélegyházán, az M5-ös autópálya 114-es kihajtója mellett, Kiskunmajsa irányában található, ahol várják a kisebb tételben (fedések, kerítések, kapuborítások) vásárlókat is. A helyszínen megtekinthetők a kiállított kész mobil garázsok és tárolók, továbbá kívánság szerinti színben és méretben meg is rendelhetők.

A cégvezető elmondta: az AT&KM Kft. által tervezett és legyártott, mobil épületek acélszerkezetek, kapuk, kerítések keresettek a piacon. A lakossági felhasználók kiszolgálása mellett az ipari felhasználók igényeinek magas színvonalú kielégítése a cég fő profilja. Nemrégiben Orosházán 1200 négyzetméteres terménytároló fedését, Jászszentlászlón pedig egy kacsatelepen 3000 négyzetméteres palatető cseréjét fejezték be. Emellett komplex csarnokok teljes kivitelezése, állattartó telepek, terménytárolók építése színesíti a cég referenciáinak sorát.





 

Kövessen minket a Facebookon is!