Helyi hírek 2015. november 12. 15:30 Forrás: Kiskunfélegyházi Járási Hivatal

Díjmentes Közlekedésbiztonsági Nyílt Nap

Díjmentes Közlekedésbiztonsági Nyílt Nap
Közlekedésbiztonsági Nyílt Napot tart a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a közúti járművek őszi-téli közlekedésére való felkészítésének jegyében november 13-án, pénteken 10 és 15 óra között Kiskunfélegyházán a TESCO áruház parkolójában valamint november 14-én, szombaton 8 és 12 óra között Kecskeméten, a Szent István körút. 19/a. alatt és Baján, a Nagy István u. 40. szám alatti vizsgáló állomásain.

A rendezvény résztvevői a Kormányhivatal mobil vizsgáló állomásán ellenőriztethetik járművük közlekedésbiztonsági állapotát díjfizetés és hátrányos következmények nélkül.

Az akció keretében a közlekedési hatóság vizsgabiztosai a műszaki vizsga technológiája szerint vizsgálják át a járműveket. A jármű hibáira, engedély nélküli átalakítására felhívják a figyelmet, azokról következmények nélkül adnak tájékoztatást. A vizsgálat ingyenes. A szakemberek az átvizsgálás mellett az őszi-téli időszakra vonatkozó közlekedési és jármű-üzemeltetési tanácsokat is adnak. Az érdeklődők a járművek átalakításával kapcsolatos kérdésekben is kaphatnak felvilágosítást.

Ha az autó hibátlan és a tulajdonos kéri, a jármű azonnali műszaki vizsgájára is van lehetőség, de ekkor a vonatkozó jogszabályban meghatározott vizsgadíjat meg kell fizetni.





 

Kövessen minket a Facebookon is!