Helyi hírek 2015. november 22. 07:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Évközi harmincnegyedik vasárnap - 2015. november 22. - Krisztus, a Mindenség királya.

1. Vasárnap délelőtt a fél 11-es szentmise után az Egyház-község Képviselőtestületének gyűlése lesz a Plébánián. Kérik, hogy a Testület tagjai a szentmisén és a gyűlésen vegyenek részt!

2. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének szervezésében „Megszentelt élet” címmel pódium beszélgetés lesz a Constantinum kápolnájában november 23-án, hétfőn este 6 órakor.

3. A Szent István Karitász Csoport jótékonysági tartós élelmiszervásárt szervez a TESCO áruházban november 27-én, pénteken reggel 8 órától este 8 óráig és november 28-án, szombaton délelőtt 8 órától 12 óráig. Kérik, hogy vásárlással segítsék a Karitász Csoport akcióját.

4. Adventi gyertyagyújtás lesz a Polgármesteri Hivatalnál november 28-án, szombaton este 5 órakor. A szervezők hívnak és várnak mindenkit!

5. November 28-án, szombaton délelőtt fél 10-re várják a Plébánián azokat a gyerekeket, aki szeretnének részt venni a karácsonyi betlehemes játékban.

6. November 29-én, jövő vasárnap, advent 1. vasárnapjával elkezdődik az új egyházi év.

7. Ugyancsak november 29-én, vasárnap délután 3 órakor a Petőfi téren adventi keresztállítás lesz.

8. Az első adventi hajnali misét november 30-án, hétfőn reggel 6 órakor tartják.

9. November 30-án, hétfőn kezdik írni a következő évi szentmiséket. Akik szeretnének misét mondatni 2016-ban, menjenek be a Plébániára időpontot egyeztetni!

10. Betlehemkészítő pályázatot hirdet a templom. Pályázni bármilyen anyagból készült alkotással lehet.

11. Kapható képes, lapozható fali, asztali naptár és karácsonyi képeslap.





 

Kövessen minket a Facebookon is!