Sport 2015. november 19. 10:30

Koppányíjász sikerek Kétegyházán

Képgaléria
Koppányíjász sikerek Kétegyházán
Kétegyházán versenyeztek november 14-én, szombaton a Turul Koppány íjászok. A Mudim-testvérek tiszteletére szervezett versenyt eredetileg teremben rendezték volna, de a nagy érdeklődés miatt kénytelenek voltak a szervezők két szabadtéri céllal bővíteni a megmérettetést. Az ideiglenes határ közelsége miatt több romániai íjász is csatlakozott a tornához, mely így nemzetközivé vált, kiváló sportnapot biztosítva a résztvevőknek.

A verseny a Mudim testvérekre való megemlékezéssel kezdődött, majd elkezdődött a verseny, ahol 150 íjász 2 körön, 12 cél leküzdésével bizonyíthatta rátermettségét. A vegyes összeállítású célokon lehetett nagyszerűen vizsgázni, de könnyű volt hibázni is. A kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai HE 9 fővel utazott a versenyre. A csapat tagjai: Csáki Laura, Csitári Nóra, Keserű Szilvia, Horváth Katica, Szeibert Imre, Tóth Mihály, Kiss János, Elekes Lali és Dinnyés Gyula.
 

Eredmények:

A félegyháziak hét éremmel térhettek haza. Csáki Laura és Horváth Katica kitűnő ponteredménnyel a kategóriájukban aranyérmet szerzett. Keserű Szilvia felnőtt nő kategóriában második, míg Csitári Nóra a harmadik helyen végzett. Elekes Lajos ifi vadászreflex kategóriában magabiztosan utasított minden jelöltet maga mögé, így első lett. Dinnyés Gyula 498 ponttal második helyen zárta a versenyt, míg Tóth Mihály 478 ponttal lecsúszott a dobogóról.

Csapatban a Koppányíjászok a harmadik helyen zárták a kétegyházi megmérettetést.




 

Kövessen minket a Facebookon is!