Helyi hírek 2015. december 8. 17:30

Karácsonyfa-szépségversenyt hirdet a félegyházi Suska-kör

Karácsonyfa-szépségversenyt hirdet a félegyházi Suska-kör
A kiskunfélegyházi suska-kör városi karácsonyfa szépségversenyt hirdet, jótékonysági céllal. A helyi Tourinform Irodában lehet megvásárolni decemberben - belátás szerinti összegért - a "suska-kör" logós, egyszerű karácsonyfadíszeket, amelyek tulajdonosuknak többszörös örömöt is hoznak. Egyrészt ékesítik karácsonyfájukat (amellyel benevezhetnek a karácsonyfa-szépségversenyre), másrészt az összeg egy adományalapba kerül, amiből a szervezők rászorulóknak vásárolnak ajándékokat. Mindemellett a játékban résztvevők még komoly "suskára" is szert tehetnek.

Azok, akik suska-körös díszekkel is ékesítik karácsonyfájukat, a feldíszített fáról készített digitális fotóval vehetnek részt a szépségversenyen. Minél több résztvevő jelentkezik a felhívásra, annál értékesebb lesz a győztes fődíja. A nyertes ugyanis annyi suskát kap, ahány érvényesen induló versenyző küld be karácsonyfa fotót a felhívásra. A biztonság okán a szervezők 500-ban maximálták a nyerhető suska felső határát.

A nyertes a körben használhatja majd fel nyereményét, saját választása szerint. További információk a közösség facebook-oldalán, illetve a Tourinform Irodában lesznek olvashatók.




 

Kövessen minket a Facebookon is!