Kultúra 2015. november 24. 08:20 Forrás: Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ

X. Kecskemét Fringe

X. Kecskemét Fringe
2016-ban 10., jubileumi évéhez érkezik a Hírös Agóra – Ifjúsági Otthon összművészeti fesztiválja. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében kínálnak bemutatkozási lehetőséget a 14-30 éves alkotóknak minden művészeti ágban. A rendezvény előreláthatólag 2016. március 17-e és 20-a között zajlik. Nevezési díj nincs, regisztrálni a www.kio.hu weboldalon lehet január 20-áig.

Bemutatkozni zene (népzene, komolyzene, könnyûzene…), tánc (kortárs tánc, társastánc, pole dance, moderntánc, néptánc, stb. – új programhelyszínen), színjáték, slam poetry, versek, saját irodalmi alkotások, film (játék-, animáció-, dokumentumfilm, videoklip), képző- és iparművészet (felhívás szerint: Képzõmûvészeti felhívás menüpont) kategóriákban illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban lehet.
 

A fesztiválban való részvétel feltételei:

Korosztályi határok: 14-30 év

A politikai tartalmú, mások személyiségi jogait és érzékenységét sértő, a fesztivál szellemiségével nem összeegyeztethetõ programokat, nem fogadják be.

A Kecskemét Fringe fesztivál biztosítja a fellépés helyszínét, alaptechnikát, a fesztivál általános promócióját, lehetőséget a szereplőknek, saját programjaik reklámozásához az egyes helyszíneken. Minden egyéb költség a fellépőket terheli. A Kecskemét Fringe programok mindenki számára díjtalanul látogathatók.

A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy az információs anyagukban elküldött, és a Kecskemét Fringe rendezvényen készült fotókat, videófelvételeket a szervező intézmény a rendezvény reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

A 2016. január 20-ig jelentkező szereplők programjait műsorba szerkesztik, hogy az alkotók és az alkotások számára legalkalmasabb környezetben valósuljanak meg. A fellépés helyszínét és időpontját egyeztetik. A X. Kecskemét Fringe hagyományos, önálló művészeti programja: A XXVII. Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális fordulója.
 

További információk: Zum Erika, Hírös Agóra - Ifjúsági Otthon, Tel.: 76/481-523




 

Kövessen minket a Facebookon is!