Helyi hírek 2015. november 27. 07:30

Vezetői megbízásokról is döntött a képviselő-testület

Továbbra is Gálig Erzsébet vezeti a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézményt, Mészáros Márta a Kiskun Múzeumot, Kovács-Csonka Szilvia pedig az igazgatói pályázat eredményének megszületéséig határozott időre a Móra Ferenc Művelődési Központot. Egyebek mellett erről is határozott november 26-i ülésén a félegyházi képviselő-testület.



A csütörtöki testületi ülésen a Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény vezetőjének személyéről zárt ülésen határoztak a képviselők. Döntés született arról is, hogy a Kiskun Múzeum igazgatói feladatai ellátására Mészáros Márta kap magasabb vezetői megbízást, a 2016. január 1. napjától 2020. december 31. napjáig terjedő időszakra. A meghirdetett igazgatói állásra egyébként egy pályázat érkezett, és a szakmai szakértő bizottság is Mészáros Márta személyére tett javaslatot a képviselő-testületnek.

Kiskunfélegyháza képviselő-testülete a 2016. január 1-jével alapított Móra Ferenc Művelődési Központ magasabb vezetői feladatainak ellátásával ideiglenesen – a pályázati eljárás során kiválasztott igazgató megbízásának kezdetéig terjedő határozott időre – Kovács-Csonka Szilviát, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és Művelődési Központ Ifjúsági és Közösségi Ház jelenlegi igazgató-helyettesét bízta meg. Erre azért volt szükség, mert a Móra Ferenc Művelődési Központ igazgatói pályázatának benyújtási határideje 2015. november 30., így a pályázatokról a képviselő-testület leghamarabb a decemberi ülésén tud dönteni. Az intézmény mielőbbi bejegyzése azonban feltétele annak, hogy az indulásakor már valamennyi munkaügyi és pénzügyi-gazdálkodási feltétel adott legyen.

T. T.



 

Kövessen minket a Facebookon is!