Helyi hírek 2015. november 29. 09:30 Forrás: Szent István Templom

A Szent István Templom hírei

A Szent István Templom hírei
Advent első vasárnapja - 2015. november 29.

1. A Szent István Templom köszönetet mond mindazoknak, akik tartós élelmiszerek vásárlásával segítették a Karitász Csoport akcióját a TESCO áruházban.

2. Az első adventi misét november 30-án hétfőn reggel 6 órakor tartják. Az adventi időben hétköznaponta csak reggel 6 órakor lesz szentmise.

3. November 30-án, hétfőn kezdik írni a jövő évi szentmiséket. Kérik, hogy akik szeretnének szentmisét mondatni, menjenek be a Plébániára!

4. December 3-án, csütörtökön délután 4 órakor szentség kitétellel csendes szentségimádás kezdődik papi és szerzetesi hívatásokért.

5. Egyházközségi Mikulás keresi fel azokat a családokat december 5-én, szombaton, akik ezt kérik. Az érdeklődő családok menjenek be a Plébániára december 2-án szerdán délután 3 óráig!

6. Adventi lelkigyakorlatos beszédek lesznek a templomban december 10-11-12-én az esti szentmisében. A beszédeket Rónaszéki Gábor atya, az Ótemplom plébánosa tartja.

7. Várják a Plébánián azokat a jegyespárokat, akik a Szent István Templomban szeretnének egyházi házasságot kötni 2016-ban.

8. Karácsonyi képeslapok, falinaptárak, kalendáriumok vásárolhatók a sekrestyében és a Plébánián. Kegytárgy és könyvárusítás lesz a templomban december 6-án, vasárnaptól.

9. Fogyatékkal élő gyerekek által készített figurális gyertyák vásárolhatóak a sekrestyében 350 Ft-os áron.

10. Betlehemkészítő pályázat indul: Bárki pályázhat tetszés szerinti anyagból készített betlehemmel. Az elkészített pályaműveket december 23-ig kérik bevinni a Plébániára!





 

Kövessen minket a Facebookon is!