Helyi hírek 2015. december 2. 12:30

Sóvarázs az Attila utcában

Képgaléria
Sóvarázs az Attila utcában
Kevés pihentetőbb és egészségesebb elfoglaltságot lehet elképzelni a borús, szeles és hideg téli napokra, mint eltölteni egy órát az Attila utcai Sóvarázsban. Kapás Annamária november közepén nyitotta meg Félegyháza új színfoltját.

– Miután nagyon jó személyes tapasztalatokat szereztem, úgy döntöttem, hogy a só valamennyi jótékony hatását hasznosító, szép, látványos és hatékony szolgáltatás feltételeit teremtem meg Félegyházán – mondta el Annamária.

A Sóvarázsban egyfajta pihentető feltöltődésre, relaxációra is lehetőség nyílik. A falba 1200 kilogramm parajdi sószikla lett beépítve, aminek nagyon nagy a só leadása, így biztosítja a levegő folyamatos sótartalmát. A Himalája sóból készült világító fal a fényterápia jótékony hatásait hozta el a szobába, a sópadló pedig a gyerekek számára kínál kiváló játszó felületet.

A felszálló só és a száraz sógenerátor tovább fokozza a légutaknak, a tüdőnek, és nem mellékesen a bőrnek oly kedvező sótartalmat. Mint Annamáriától megtudtuk, a csúcsminőségű technika mikron méretűre őrli a sót, és aerosol-szerűen fújja be azt a helyiségbe. Ezek az egyforma méretű sószemcsék képesek a legkisebb hörgőkig lejutni, és támogatni azokat.

A Sóvarázsban, az Attila utca 22. szám alatt szeretettel várnak minden korosztályt hétfőtől péntekig 11 és 19 óra, szombaton 10 és 14 óra között. Bejelentkezés nem szükséges.

További információk: sovarazs.hu, telefon: 30/516-7031





 

Kövessen minket a Facebookon is!