Program 2015. december 3. 21:00 Forrás: fradi.hu

Házhoz jön a Fradi

Házhoz jön a Fradi
Útjára indul a Fradi-minibusz, amely Komlótól Gyuláig több városba ellátogat. A minibuszon bárki kiválthatja szurkolói kártyáját és arra is lehetőség van, hogy a Fradi Shop termékeiből vásároljon.

Óriási sikert aratott eddig a Fradi minibusza, amely indulása óta 49 helyszínen várta a szurkolókat. Számos magyarországi város mellett Erdélybe, a Tusnádfürdői Nyári Szabadegyetemre és Fesztiválra, valamint a Szatmárnémetiben megrendezett közönségtalálkozóra is ellátogatott már. A határon túli helyszínek mellett a főváros legnagyobb rendezvényein is megtalálható volt a busz, így a Sziget Fesztiválon, a Nemzeti Vágtán és az Oktoberfest Sörfesztiválon is. A siker hatalmas volt, amelynek ékes bizonyítéka a kiváltott 3000 szurkolói kártya és a több mint 7 millió forint értékben eladott Fradi Shop termékek.

Decemberben is elindul a Népligetből a Fradi-minibusz, amely ellátogat Gyulára, Kiskunfélegyházára, Mosonmagyaróvárra, Nagykanizsára és Komlóra is. A kártya kiváltásának díja 1000 forint, a regisztrációhoz személyi igazolványra és lakcímkártyára van szükség. A helyszínen adatlapot kell kitölteni, amelyet azonban előre le is tölthetnek és kitölthetnek a szurkolók, így meggyorsítva az egyébként is mindössze néhány percig tartó regisztrációt.

A Fradi Kártya kiváltásával csatlakozhatnak ahhoz a majdnem 70 ezer regisztrált drukkerhöz, akik a Fradi Szurkolói Kedvezménykártya Rendszernek köszönhetően számos üzletben kedvezményesen vásárolhatnak.

Ezen kívül lehetőség lesz a Fradi Shop termékei közül válogatni: a mezektől a zászlókon és sálakon át kapható lesz a Kupák Éve című könyv is.
 

A Fradi-minibusz decemberi programja

December 5., szombat – Gyula, Kétegyházi út 1. (Interspar parkoló) 11.00-18.00

December 6., vasárnap – Kiskunfélegyháza, Gorkij utcai parkoló (jégpálya mellett) 11.00-18.00

December 12., szombat – FTC–Újpest, Groupama Aréna 16.00-20.00

December 13., vasárnap – Mosonmagyaróvár, Téli Fesztivál – Magyar utca 11.00-18.00

December 19., szombat – Nagykanizsa, Erzsébet tér (Polgármesteri Hivatal előtt) 11.00-18.00

December 20., vasárnap – Komló, Városház tér (Polgármesteri Hivatal előtt) 11.00-18.00





 

Kövessen minket a Facebookon is!