Helyi hírek 2015. december 7. 20:00

Hazatelepülőket köszöntöttek a városházán

Képgaléria
Hazatelepülőket köszöntöttek a városházán
Kilenc évet éltünk és dolgoztunk Londonban. Az anyagiak miatt mentünk külföldre. Kint születtek a gyermekeink, de úgy döntöttünk, hazajövünk. Nem érdekel bennünket a pénz, nekünk a család, és az, hogy itthon legyünk az többet jelent – fogalmazta meg a Tóth család apraja-nagyja, amikor a városházán december 7-én köszöntötték a városba külföldről hazatelepülőket.

Csányi József köszöntőjében megfogalmazta: nem elhallgatható az a tény, hogy napjainkban egyre többen elhagyják szülőföldjüket a jobb megélhetés reményében. Ezért is örülök annak, hogy egyre többen hazajönnek, visszatelepülnek Félegyházára.  

Félegyházán és körzetében történő változások arra adnak reményt, hogy olyan életet lehet élni, ami nem a megélhetési gondokról, a munkahelykeresésről szól, hanem a jövőkép kialakításáról. Ennek érdekében új vállalkozások betelepítésén, új munkahelyek megteremtésén fáradozunk.

Igyekszünk gondoskodni az itt élő gyermekek oktatásáról, a kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek biztosításáról, valamint arról, hogy minél szebb városban éljünk. Reméljük ez egyre több félegyházinak ad biztatást a hazatérésre – tette hozzá a polgármester.  

Az ünnepségen a családoknak ajándékcsomaggal, valamint dr. Horváth-Rekedt Gréta, Kovács-Csonka Szilvia és Solymosi Kata irodalmi, zenés műsorával kedveskedtek.

 

s. r.




 

Kövessen minket a Facebookon is!