Helyi hírek 2015. december 10. 08:20 Forrás: keol.hu

Az év szakképző iskolája Bács-Kiskunban a Szent Benedek Gimnázium

Képgaléria
Az év szakképző iskolája Bács-Kiskunban a Szent Benedek Gimnázium
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi küldöttgyűlésen került sor a kamara kitüntető díjainak átadására, valamint a jótékonysági Hírös Vacsora bevételéből befolyt tanulmányi támogatások kiosztására. Az elismeréseket Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke adta át.

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Elnöki Aranyérem: Ördög Dóra, szakképzési igazgató, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kitüntető díjai:

Bács-Kiskun Megye Gazdaságfejlesztéséért Díj: AXON Kábelgyártó Kft., Kecskemét. Átvette: Benoit Zeter, ügyvezető.

Bács-Kiskun Megyei Szakképzésért Díj: Vizi-Nagyné Drozdik Szilvia, humánpolitikai asszisztens, Phoenix Mecano Kecskemét" Termelő és Kereskedelmi Kft., Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Szakképzésért Díj: Tövis Ferencné, ügyvezető, Tövis & Tövis Oktatási Bt., Kecskemét

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért Díj: Kovácsné Uricska Erzsébet, ügyfélszolgálati munkatárs, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kiskunhalas.

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért Díj: Dr. Edelényi András, ügyvezető, Schving Tanácsadó Kft., Budapest.

Bács-Kiskun Megyei Innovációs Díj: HW STÚDIÓ Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Kecskemét, Dr. Pásztor Gábor, ügyvezető.

Az Év Kereskedője Díj: KALO-MÉH TRANS Kereskedelmi és Szállítmányozó Kft., Kalocsa, Gillich Tamás, ügyvezető.

Az Év Menedzsere Díj: Héjja János ügyvezető, tulajdonos? PEKI RESTAURANT Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Kecskemét.

Az Év Vendéglátója Díj: Bagatell Étterem, Kecskemét, Kovács Sándor és Kecskeméti Krisztián. Az Év Gyakorlati Képzőhelye Díj: Tibi Cukrászat, Baja, Göldner Tibor ügyvezető, tulajdonos.

Az Év Szakképző Iskolája Díj: Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Tagintézmény, Kiskunfélegyháza, Rokolya Csaba, igazgató.

Az Év Szakképző Iskolája Díj: Bajai Szakképzési Centrum Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola, Baja, Karagityné Süli Emese, igazgató.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaráért Partner Díj: Bajai Rádió / Baja Hangja Kft., Baja, Bócsa Barnabás, ügyvezető.

Az Ipar Kiváló Mestere: Bagaméri Mihály Sándor, járműfényező mester, Lajosmizse, és Balogh Jenő, pincérmester, Kalocsa.

Az Év Kamarai Dolgozója: Nagy Istvánné, szakképzési tanácsadó, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kiskunhalas.

Elnöki Dicsérő Oklevél: Asperján István, szakképzési tanácsadó, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kalocsa.

Elnöki Dicsérő Oklevél: Kisné Hunyadi Katalin, pályaorientációs asszisztens, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Kecskemét.

Tanulmányi támogatások

Idén már hatodik alkalommal rendezte meg a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Tanyacsárda Kft. és Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a Hírös Vacsorát a Hírös Hét keretében. A rendezvény bevételéből a szakképzésben részt vevő, családi, anyagi körülményeik miatt hátrányos helyzetű, azonban tanulmányi eredményeiket, szorgalmukat, szakmai munkájukat kiemelkedően teljesítő diákokat támogatnak a szervezők. 2015-ben 12 fiatal támogatására gyűlt össze anyagi forrás. A rendezvény kiemelt támogatója a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.



Foró: keol.hu







 

Kövessen minket a Facebookon is!