Helyi hírek 2015. december 16. 10:30

Goodbye London !

Képgaléria
Goodbye London !
Csaba és párja Tímea kilenc évet éltek és dolgoztak Londonban. Gyermekeik is Angliában születtek, Bence ott kezdett iskolába járni, Dominiknak pedig idén szeptemberben kellett volna iskolapadba ülni. De erre már Kiskunfélegyházán kerül sor, mert nemrégiben úgy döntött a család, hogy szép volt, jó volt, de viszlát London!

Nekem már nagy honvágyam volt. Nagy fájdalmam volt, hogy itt élnek a mamák, és kimaradnak a kisgyerekek nevelésének öröméből. Hazajövetelünk számukra nagy boldogság. Egyébként is: nekem mindenem Félegyháza. Imádok itt lenni. Nem tudjuk még pontosan, hogyan fogunk megélni, de őszintén nem is érdekel annyira a pénz. Előbb-utóbb úgyis találunk megfelelő munkát – magyarázza Horváth Tímea hazatelepülésük okát.

Én Félegyházán a szakmunkásképzőben végeztem szobafestőként. Ebben a szakmában dolgoztam végig. Odakint nagyon jó helyem volt, szerettek a főnökeim, amikor eljöttem búcsúajándékot is kaptam tőlük. Sajnáltam is egy kicsit. De így van jól. Amikor mentünk, vonzott a pénz, a kalandvágy, megnyílt előttem a világ. De amikor család van, akkor másról szól az élet. Már belaktuk, szépen feldíszítettük a lakásunkat, a Mikulás is járt nálunk, és a karácsonyt is félegyházi otthonunkban ünnepelhetjük – nyilatkozta Tóth Csaba családfő a hazatelepülőknek rendezett ünnepségen.

s. r.

 




 

Kövessen minket a Facebookon is!