Helyi hírek 2014. április 14. 13:32

Pályázati felhívás

Pályázati felhívás
A Félegyházi Közművelődésért Közalapítvány pályázatot hirdet kulturális civil szervezetek és magánszemélyek részére.

A pályázat célja: művészeti tevékenységek, kulturális rendezvények támogatása.

 

A pályázat benyújtásának határideje, módja: A pályázatokat zárt borítékban, egy példányban kell benyújtani személyesen 2014. május 30-án (pénteken) 12 óráig Dr. Kasza Péter Ferenc kuratóriumi titkárnál a Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatalban (Kiskunfélegyháza Kossuth u. 1. II. em. 70. ajtó) vagy legkésőbb 2014. május 31-én postára adva a Félegyházi Közművelődésért Közalapítvány címére (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1.).

 

A pályázathoz minden esetben csatolni kell:

  • részletes programot,
  • a program részletes költségvetését,
  • igazolást, hogy a pályázónak köztartozása nem áll fenn.

 

Hiányosan, vagy a határidő lejárta után beküldött, valamint a pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a Kuratóriumnak nem áll módjában elbírálni. Támogatás kizárólag abban az esetben ítélhető meg, ha a támogatottnak köztartozása nem áll fenn.

 

A Közalapítványt mint támogatót a pályázó köteles szerepeltetni a rendezvény reklámozásaiban, hirdetéseiben, meghívóin. A rendezvényt, programot követően 30 napon belül a pályázó köteles a teljes költségre kiterjedő elszámolást – hitelesített számlamásolattal – benyújtani a Félegyházi Közművelődésért Közalapítvány részére.

 

A pályázatok elbírálása: a beérkezési határidőt követő 30 napon belül. A Kuratórium a pályázókat írásban értesíti a benyújtott pályázat eredményéről.

 

További felvilágosítás az ajánlat benyújtásának helyén, a [email protected] e-mail címen vagy a 76/562-060-as telefonszámon kapható.

 

 

 

Félegyházi Közművelődésért Közalapítvány

Kövessen minket a Facebookon is!