Sport 2016. január 15. 08:15 Forrás: bacs.mlsz.hu

Megmérettették magukat a sípmesterek

Megmérettették magukat a sípmesterek
Kaposváron rendezték meg a XI. Országos Sípmester Fesztivál, ahol minden megye, köztük Bács-Kiskun megye játékvezetői is képviseltették magukat. A kiírás szerint nem lehetett nevezni azokat a játékvezetőket, akik bármilyen osztályban érvényes igazolással rendelkeztek, így az előző évekhez képest jelentősen átalakult a Bács-megyei keret.

Pozitívum, hogy a meghívott játékvezetők lelkesedésükkel, példás hozzáállásukkal az elmúlt 3 év legjobb eredményét érték el az idei 9. helyezéssel, ami a kiváló csapatszellemnek volt köszönhető.

A csoportmérkőzések folyamán Békés megyétől 3-0-ás vereséget szenvedtek, majd az örök rivális Pest megyét 2-1 arányban múlták felül. Baranya megyétől egy kiegyenlített mérkőzésen, az utolsó percekben 3-1-es vereséget szenvedtek, így a Jász-Nagykun Szolnok megye elleni 2-0-ás győzelmük azt jelentette, hogy csoportjukban a harmadik helyen végeztek, és vasárnap a 9-12. helyért játszhattak tovább.

Az esti gálavacsorát követően a csapat "kipihenve" folytatta szereplését vasárnap, ahol a házigazda Somogy megye együttesét 6-0 arányban múlták felül, majd a tavalyi bajnok Borsod megyét győzték le 1-1-es végeredmény után büntetőkkel, így megnyerték az alsóházi "minibajnokságot" - adta hírül a bacs.mlsz.hu.
 

Bács-Kiskun megye kerete:

Játékosok: Antal Péter, Baráth Gábor, Béleczki László, Berger Tibor, Bornemissza Norbert, Bosnyák Sándor, Garai Péter, Kaszala Mihály, Markó László, Polyák Attila, Szvetnyik Bence, Topálszki Szabin, Váczi Zoltán.

Csapatvezetők: Fazekas János, Harsányi József, Holczimmer Andor.




 

Kövessen minket a Facebookon is!