Helyi hírek 2016. január 21. 13:30

Kulturális programokról egyeztettek

Képgaléria
Kulturális programokról egyeztettek
A városházán tartottak egyeztető értekezletet Félegyháza kulturális intézményeinek, civil szervezeteinek, alapítványainak képviselői a 2016-os év tervezett programjairól. Mint azt Papp Viktória ifjúsági-, és kulturális referenstől megtudtuk, a megbeszélés célja az volt, hogy a lehető legteljesebb legyen a városban tervezett programokat összefoglaló kiadvány.

– Felmerült az igény, hogy a helyi programokat, rendezvényeket gyűjtsük össze egy színvonalas kiadványban. A múlt évben megkezdett egyeztetéseket január 20-án folytattuk, a találkozón nagy számban képviseltették magukat a város kulturális életében szerepet vállaló intézmények és szervezetek. A célunk közös: tartalmas, színes programokkal gazdagítani a félegyháziak szórakozási lehetőségeit. A megbeszélésen körvonalaztuk 2016 májusáig a főbb rendezvényeket, programokat, és terveink szerint már február elején elérhető lesz az ezeket összefoglaló kiadvány a Tourinform Irodában, a művelődési központban, a könyvtárban és a múzeumban, útmutatót nyújtva a helyieknek és a városba látogatóknak – mondta el Papp Viktória.

A kulturális referens várja mindazok jelentkezését, akik programjaikat szeretnék a városi kiadványban szerepeltetni, de az egyeztetésekben eddig nem tudtak részt venni.

E-mail: [email protected]




 

Kövessen minket a Facebookon is!